Головна » 2016 » Квітень » 22 » Акція «Зробимо Україну чистою разом»
19:20
Акція «Зробимо Україну чистою разом»

«Чисте довкілля – основа комфортного життя». Це одне з гасел Всеукраїнської екологічної громадської організації «Let’s do it, Ukraine!».

З ідеєю долучитися до заходів, запропонованих організацією, виступила голова учкому Ходаківська Вероніка, яка запропонувала учням і учителям подбати про чистоту рідного села, хоча б частково ліквідувати стихійні сміттєзвалища на околицях та прибрати центральну вулицю. Ця ідея була реалізована за допомоги учителя географі Фриз-Дужак О.В. та педагога-організатора Ходаківської С.В. Всіляко сприяла цій роботі в.о. директора школи Фриз Г.В.

22 квітня учні школи дружно вийшли на прибирання. Всі були поділені на 3 групи. Учні початкових класів очистили від сміття територію, прилеглу до шкільного стадіону. Учні 5, 6 та 9 класів навели лад на центральній вулиці села та біля одного із ставків.

Грандіозна робота була проведена учнями 7, 8,10 та 11 класів. Ними було ліквідовано 2 стихійних сміттєзвалища біля дороги, що з’єднує села Медвежу та Гостинне, в народі названою «Глибокою». Діти навіть самі дивувалися кількості сміття, яке ними було зібране.

 

Втомлені, але задоволені роботою, школярі повернулись до школи.

Хай в серці кожного з нас палає вогник любові до природи – нашого спільного дому. Адже хто, як не ми, про нього подбаємо.

Сільський голова Бадюк С.А. обіцяв забезпечити вивезення зібраного сміття на виділену для цієї мети територію.

Члени учкому планують встановити місцях ліквідованих сміттєзвалищ знаки із закликом берегти природу та фото з прибирань. Надіємося, що це спинить тих, хто не дбає про природу.

Переглядів: 307 | Додав: SvetlanaHod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar